Voedselveiligheid in de praktijk

Voedselveiligheid is de verantwoordelijkheid van iedereen binnen de organisatie. Een belangrijke voorwaarde voor het veilig produceren van voedsel, is het naleven van de gestelde hygiëneregels en opvolging van procedures.  Op elk niveau binnen het bedrijf is het belangrijk dat medewerkers zich aan de procedures houden. Van de mensen in de fabriek, tot aan het transport tot aan de inkopers.

De training voedselveiligheid in de praktijk is er dan ook op gericht om ervoor te zorgen dat al uw medewerkers er bewust van zijn hoe zij met het voedsel om moeten gaan.

De belangrijkste voedselveiligheidsnormen

Zorgen voor competente medewerkers is één van de vereisten uit de GFSI normen (BRC/IFS/FSSC 22000). Daarbij draagt het trainen van personeel bij aan het verbeteren van de voedselveiligheidscultuur binnen uw organisatie.

Deze training is laagdrempelig en heeft een praktische insteek. De training wordt verzorgd door een FSQA trainer die de praktijk kent en theorie op een leuke en interactieve manier kan overbrengen.

Deelnemers ontvangen na afloop een HACCP certificaat. 

FSQA - training voedselveiliigheid in praktijk

Voedselveiligheid op de werkvloer

Training op maat gemaakt voor uw bedrijf, proces en wensen

Training bij u op locatie

Onderwerpen welke aan bod komen

Andere wensen? Neem contact op.

Training bij u op locatie

De training Voedselveiligheid in de praktijk wordt op een door u gekozen locatie gegeven. 

Dominique-Timp-FSQA

Zijn er na de training nieuwe vragen gekomen? Of heeft ondersteuning nodig?

Neem contact op voor: