Trainingen
Voedselveiligheid is de verantwoordelijkheid van iedereen binnen de organisatie. Daarom is het belangrijk dat iedereen binnen uw organisatie de juiste kennis heeft van HACCP en voedselveiligheid. Wij bieden hiervoor verschillende soorten interactieve trainingen aan. Deze trainingen worden voor u op maat gemaakt en kunnen ook op locatie worden gegeven
Normtrainingen
BRC / IFS / FSSC 22000 / ISO 22000
Wat vragen deze normen nu eigenlijk van uw bedrijf? Waar moet uw bedrijf aan voldoen? En hoe kunt u deze het beste toepassen binnen uw organisatie? Na onze interactieve norm trainingen bent u bekend met de vereisten en bent u in staat deze op de juiste wijze te interpreteren en toe te passen binnen uw eigen organisatie.
Auditvaardigheden
Met de auditvaardigheden training van FSQA leert u om zelfstandig audits uit te voeren. U krijgt praktische tips en handvatten aangereikt om op effectieve wijze audits uit te voeren.
HACCP team training
Maak van uw HACCP team leden HACCP ambassadeurs!
Als HACCP team heeft u de taak om het HACCP plan up-to-date te houden.
Maar hoe functioneert een HACCP team nu eigenlijk? En wat komt daar
allemaal bij kijken? FSQA biedt op maat gemaakte HACCP team trainingen aan. Zo
vergaart u de noodzakelijke kennis en competenties binnen het HACCP team.
HACCP gevarenanalyse
Een HACCP gevaren- en risicoanalyse is de basis van ieder voedselveiligheidssyteem. In deze training leert u een HACCP gevarenanalyse opbouwen volgens de HACCP principes. Welke stappen moet u volgen en wat is belangrijk?
Voedselveiligheid in de praktijk
Deze training is gericht op de voedselveiligheid op de werkvloer. Geef uw medewerkers de kennis welke voor hen van belang is.