Over FSQA (Food Safety & Quality Assurance)

FSQA (Food Safety & Quality Assurance) is een adviesbureau dat bedrijven in de levensmiddelenindustrie helpt bij het opzetten, implementeren en continu verbeteren van het voedselveiligheidssysteem.

Dominique-Timp-8866-min-450px-2

Business with a smile

Wij hebben plezier in wat we doen en maken graag onze klanten enthousiast over een passend en werkend voedselveiligheidssysteem

Persoonlijke aanpak & maatwerk

Ons doel is om organisaties te helpen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit, waarbij een persoonlijke aanpak en maatwerk centraal staan.

Enthousiast en competent

FSQA bestaat uit een kleine groep enthousiaste en competente consultants, allen in het bezit van een internationaal lead auditor certificaat.

Het verhaal achter FSQA

Dominique Timp heeft in Januari 2020 FSQA opgericht, met als doel organisaties binnen de levensmiddelenbranche te helpen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit, waarbij een persoonlijke aanpak en maatwerk centraal staan. 

FSQA is inmiddels uitgegroeid tot een kleine groep enthousiaste en competente consultants, allen in het bezit van een internationaal lead auditor certificaat.

Wij vinden het belangrijk om voedselveiligheidssystemen te laten voldoen aan wet- en regelgeving en normvereisten. Daarbij willen wij graag helpen om een organisatie op een hoger niveau te laten opereren.

FSQA is van mening dat een kwaliteitssysteem het beste werkt als deze vanuit de organisatie gedragen wordt. Ons doel is dan ook samenwerkingen met organisaties aan te gaan en er voor te zorgen dat het voedselveiligheidssyteem zo veel mogelijk door mensen binnen de eigen organisatie wordt begrepen en wordt bijgehouden. Wij bieden hierbij ondersteuning en coaching en reiken benodigde tools en middelen aan die nodig zijn. Bij FSQA zoeken wij altijd de oplossing welke het beste aansluit bij uw organisatie, er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

Wij hebben plezier in wat we doen en maken graag onze klanten enthousiast over een passend en werkend voedselveiligheidssysteem.

Meer weten? Neem contact op.